Targuri Apicole 2018

Targurile apicole sunt un instrument util pentru apicultorii care doresc sa-si achizitioneze unelte pentru stuparit la preturi convenabile cat si produsele stupului direct de la producatorii.

Calendarul targurilor apicole din 2018 sunt in urmatoarele judete:

Descărcă acum GRATUIT, GHID PDF INSTANT!

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci mai jos numele si adresa ta de email sa iti trimit ghidul care a schimat viata multor pasionati de apicultura.

 • Targul Apicol din Craiova 27-28 ianuarie, este organizat anul acesta de Stupina Bia si va avea loc in Centrul Multifunctional din municipiu, aceasta este localizat pe strada Targului, Nr.26. La acest eveniment vor participa producatori de miere din diverse judete in special din Oltenia, cat si furnizori de unelte apicole pentru apicultorii.  Aceasta va fi si primul eveniment apicol din 2018. Poti sa ei legatura cu organizatorii la: 0744.699.789 sau la adresa de email office@biapartner.ro.
 • Targul Apicol Deva 3-4 februarie, al doilea eveniment va avea loc in Deva, judetul Hunedoara. Acest targ a ajuns deja la cea cincea editie, si va desfasura in parcarea Shopping City Deva – Auchan Mall. Pentru alte detalii si rezervari de standuri, poti discuta cu organizatorii la adresa de email office@biapartner.ro sau la numarul de telefon 0744.699.789.
 • Targul Apicol din Targul Jiu 10-11 februarie, este la cea de-a cincea editie, si va fi organizat tot de Stupina Bia in colaborare cu Primaria Muncipiului Targul Jiu si Consiliul Judetean Gorj, ACA Gorj si Asociatia APIS Oltenia. Targul se va tine in Piata Prefecturii din centrul orgasului. Pentru alte detalii si rezervari de standuri poti apela la adresa de email office@biapartner.ro sau numarul de telefon 0744.699.789.
 • Targul Apicol din Campina 16-18 februarie, acest targ are o traditie care a ajuns la cea de-a zecea editie, va fi organizat de Asociatia Apicola “Valea Prahovei” Campina, din localitate, de asemenea fata de celalte targuri, acesta va organiza concursuri pentru apicultori cat si iubitorilor de miere si produse apicole. Targul se va tine la Casa Tineretului din localitate, ca si in ani precedenti. Pentru rezervare standuri poti apela la 0740.452.870 sau adresa de email contact@aavph.ro.
 • Targul Apicol din Targul Mures 24-25 februarie, este la cea de-a patra editie si este organizat de Stupina Bia la Targul Mures in parcarea magazinului Kaufland din zona garii. Pentru detalii la numarul de telefon 0744.699.789 sau adresa de email office@biapartner.ro.
 • Targul Apicol din Galati 31-1 aprilie, va avea loc la Halele Agro-Dunarea, iar organizatorii acestui targ este George Saizu, un apicultor din galatean, care a preluat acesta tradatie de la tatal sau. Pentru detalii poti suna la 0751.641.157 George Saizu.
 • Targul Apicol Vaslui 24-25 februarie, este la prima editie si  include o sectiune de proucatori si comercianti cu produse apicole, utilaje, unelte, echipamente, hrana si biostimulatori pentru albine. Organizatorii sunt: Sc Onomeus SRL in colaborare cu Apisrom SRL. Pentru detalii si rezervari, va rog sa apelati organizatorii  Onofrei Bianca 0746.943.948 sau Onofrei Bogdan 0746.419.786, email contact@onomeus.ro.

targuri apicole

 

 • Targul apicol Vaslui editia I va avea loc in perioada 24 – 25 februarie 2018 in parcarea Proxima Center Vaslui si are ca organizator Sc Onomeus SRL in colaborare cu Apisrom SRL.
  Târgul cu vânzare va include o secțiune pentru producători și comercianți de produse destinate apiculturii, utilaje apicole, faguri artificiali, unelte, echipamente, stupi și accesorii, hrană și biostimulatori pentru albine, medicamente și altele. O a doua secțiune este cea pentru public, cu produse apicole: miere, polen, propolis, ceară, suplimente alimentare pe bază de miere, produse apiterapeutice, produse cosmetice.
  Pentru detalii si rezervari : organizator Onofrei Bianca tel. 0746943948 sau Onofrei Bogdan 0746419786, email contact@onomeus.ro

 • Buna ziua! Va rog sa modificati perioada de desfasurare a Targului Apicol Targu Mures in 24-25 Februarie 2018. Multumesc!

 • Târgul Apicol Faget
  16-17 martie
  Organizat de Apis Banatica cu sprijinul Primăriei Făget.
  Tel 0736650418

 • >
  %d bloggers like this: